1

Choose Project to Support

2

Choose type of Fundraiser

3

Personalise Your Fundraiser

4

Publish Your Fundraiser

START DIN EGEN INDSAMLING OG STØT DANMARK PLANTER TRÆER

For hver 20 kr. planter vi ét træ i en ny dansk Folkeskov.Derudover går en del af midlerne til bevarelse af rydningstruet skov i Danmark og udlandet. Og du kan være med!Du kan starte din helt egen indsamling her og hjælpe os med at plante træer for klimaet. Det er hurtigt og nemt, og du kan dele din indsamling via sociale medier og dit personlige netværk sammen med badgen "Jeg støtter Danmark planter træer".Det hele kulminerer på TV 2 lørdag den 14. september i et stort indsamlingsshow. Tak for din støtte til et bedre klima for os alle.

Choose Project Read More...

Støt Naturen

I mere end 100 år har Danmarks Naturfredningsforening arbejdet for at bevare naturen i Danmark og for at sikre befolkningen adgang til naturområder. Resultatet er en enestående række af fredede landskaber, udsigter, levesteder for dyr og planter, der nu er sikret for fremtiden, og som vi alle sammen kan opleve og få glæde af.

Choose Project Read More...

Rent drikkevand

I Danmark drikker vi vand fra hanen, som kommer fra grundvandet. Hjælp med at bevare vores grundvand.Alle indsamlede midler vil vi bruge til at: - Fremme bæredygtig indvinding af vand- Øge bevidstheden om, at vi skal passe på grundvandet- Fremme økologisk landbrug, som ikke bruger sprøjtegift- Forbyde de sprøjtegifte, vi finder i grundvand og drikkevand- Forbyde brug af sprøjtegift i områder, hvor drikkevandet dannes og hentes op- Øge budgetterne til at rense forurenede grunde, før de forurener grundvandet

Choose Project Read More...