Created By:
Sofie Steffens
Collecting for:
START DIN EGEN INDSAMLING OG STØT DANMARK PLANTER TRÆER
Til daglig er det vores fælles mission gennem Frame, at accelerere den grønne omstilling af byggeriet. Hvad med vi samles om at accelerere beplantningen af mere skov i Danmark?

Støt op om det fantastiske mål om at få plantet 1 mil. træer i Danmark samt støtte til bevare tropiske regnskove i bl.a. Uganda gennem WWF.

Vi har tyvstartet og bestilt en støtteplatkat til kontoret fra "Husk Mit Navn" og dermed støttet med de første 5 træer fra Frame i en af de nye danske Folkeskove.

Det hele løber af stablen på lørdag den 14. sept. på TV2 så skynd jer at støtte med det samme og lad os se om ikke vi kan nå i mål med et godt resultat fra os alle :-)
Donate

6,000 kr.
Collected

120% 5,000 kr.

7
Donations

0
Days left

Recent activity

 • juul & hansen arkitekter ApS juul & hansen arkitekter ApS Donated 1,000 kr.

  For et bedre klima

 • Ida Søemod Ida Søemod Donated 400 kr.

 • KnowledgeWorker KnowledgeWorker Donated 1,000 kr.

 • JMI Invest Holding ApS JMI Invest Holding ApS Donated 1,500 kr.

  Et fantastisk initiativ. Det kan næppe siges bedre, end det siges i Plant et træs formålsbeskrivelse "At plante et træ er en smuk og frodig gave til fremtiden og en hjælp til et bedre miljø og klima"

 • Zeynel Palamutcu Zeynel Palamutcu Donated 300 kr.

  I Danmark har vores forfædre fældet stort set alt hvad der kan fældes for at skabe landbrug og huse. Nu er det på tide at nutidens generation rydder op efter vores forfædre, så vi kan komme op på de 20% skov i år 2100.

 • Jesper Ring Jesper Ring Donated 1,500 kr.

  Det er så vigtig en mission, at vi må hjælpes ad med at komme tættere på målet!

 • Sofie Steffens Sofie Steffens Donated 300 kr.